Международен технически панаир - Пловдив 2006
 

Фирма "Мета Микс" ООД взе участие в Международния технически панаир - Пловдив 2006, на който за поредна година се представиха лидерите в областа на строителните материали и машинните елементи. На своите два изложбени щанда, "Мета Микс" ООД представи както традиционните за нейната дейност продукти: машинни елементи, строителен крепеж, текелаж, попнитове, елементи за дървени конструкции и др., така и две сравнително нови продуктови теми: пластмасов кофраж и модулни елементи за градината и инструменти за сухо строителство, които се радват на все по-голям успех сред клиентите на фирмата.
На външната изложбена площ бяха преставени машини за преработка на биологични отпадъци на водещия италиански производител Caravaggi. Повече информация за тях ще намерите на www.bio-metamix.eu

 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
 
Модулни елементи за кофраж, дренаж и вентилирани фундаменти
 

Модулните елементи, включени в тази група са новост както за европейския така и за българския пазар. Произведени изцяло от рециклирани пластмаса, те спестяват време и средства. Използват се в две основни направления: грубо строителство и изграждане на висящи градини. Кофражните модули са идеалното решение за изграждане на бетонени структури (основи, стени, колони) с изключителна бързина и точност при нивелацията. Модулните елементи за дренаж и съхранение на големи количества дъждовна вода са уникална и изключително полезна алтернатива на досегашните дренажни системи. Вентилираните фундаменти са необходими за премахване на почвената влага, мухъла и опасните концентрации на газа радон. не на последно място са и модулите за изграждане на висящи градини от интензивен и екстензивен тип. За повече информация, моля посетете страница "каталог".

 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
Инструменти за сухо строителство
 
От Март 2006г. фирма Мета Микс ООД предлага широка гама инструменти и аксесоари за сухо строителство: чукове, ножове, шпакли, ножици, нивелири, фиксатори за окачени тавани, всички видове крепежни елементи за гипсокартон и много др. За подробна информация и ценова листа, моля, посетете Каталог - Инструменти за сухо строителство
 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
Инструменти за занитване
 
Професионалните хидро-пневматични инструменти за занитване са нашата най-нова оферта в областа на крепежната техника. Те са алтернативно решение на досега познатия начин на закрепване с попнитове и нитачка. Едни от най-съществените предимства на този нов метод са бързината на закрепване (по малко от 1 сек.), по-ниската себестойност поради липсата на крепежни елементи, възможноста за занитаване на боядисан или покрит матириал и минималните изисквания за поддръжка. Подробна информация и техническа спецификация можете да намерите в "Каталог" - "Попнитове, нитгайки, нитачки" - "Инструменти за занитване" или като кликнете върху снимката по-долу.. Ценова оферта в html формат, можете да изтеглите от ТУК.
 
 
 
Вериги клас 80
 
Веригите клас 80 са единствените, които се може да използвате за отговорни товаро-подемни дейности. Те са изработени от високо качествена легирана стомана и задължително тествани през всички фази на производствения процес. Те са единственото решение на окачвания, при които има риск за човешки живот. Подробна информация за този нов продукт можете да намерите в "Каталог" - "Текелаж и вериги" - "Robur" - "Елементи за вериги"
 
 
 
Междунараден Технически Панаир - Пловдив 2005
 
Като традиционен изложител "Мета Микс" ООД се представи успешно на есенния международен технически панаир в Пловдив. Новото тази година бе презентацията на цялостна организация на магазинната търговия: изграждане на щандовете, снабдяване с най-подходящата за съответния клиент продуктова гама, програмно осигуряване и техническа консултация и обучение на персонала. Така поемаме цялостното обслужване и организация на дейноста като улесняваме максимално работата на търговските обекти.
 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
Разширяваме нашата продуктова гама: Вериги и аксесоари
 
От средата на 2005г. "Мета Микс" ООД е официален представител на водещи италиански производители на вериги и аксесоари за неотговорен монтаж. Всички елементи са придружени със сертификат за качество и произход. Пълна информация за продуктите може да намерите в "Каталог" раздел "Текелаж и вериги".
 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
Междунараден Технически Панаир - Пловдив 2004
 
"Мета Микс" ООД и тази година взе участие в най-популярното и важно техническо изложение за страната и региона. Нашият щанд беше посетен от над 1 000 фирми от България, Сърбия, Македония, Румъния и Турция. Особен интерес предизвикаха професионалните инструменти и гаражно оборудване Beta - Италия.
 
 
Ако желаете да увеличите снимката, кликнете с ляв бутон върху нея
 
- Официален представител за България
 
Може би едно от най-важните събития през 2004г. е получаването на изключителни права за дистрибуция на професионални инструменти и гаражно оборудване Beta на територията на България. Развитието и популяризирането на тази водеща световна марка на ще бъде наш основен приоритет за 2005г.